VELİMİZDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

8/E sınıfı öğrencimiz Melih Utku DAĞLAR'ın velisi ihtiyaç sahibi bir ailenin ihtiyacını karşılayarak, ailenin mutlu ve sevinçli anlar yaşamasına vesile oldu. Örnek davranışlarından dolayı öğrencimiz Melih Utku DAĞLAR'a ve velisine teşekkür ederiz. Ayrıca toplanan yardımları gönüllü olarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıran başta velimiz olan Nimet BAYAZIT ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz. Talas Müftülüğü ve  okulumuz işbirliği içerisinde ihtiyaç sahiplerine  yürütmüş olduğumuz  yardım kampanyası devam ediyor. Şu ana kadar  ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere okulumuza göndermiş olduğunuz yardımlardan dolayı tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Her türlü yardım okulumuzca toplanmaktadır. Büyük yardımlar için ( kullanılabilir durumda olan beyaz eşya, kanepe, ev eşyası vb. kabul edilir.) nakliye araçlarımız vardır. Bu tür yardımlar için, sınıf rehber öğretmenleri aracılığıyla okulumuz müdür yardımcılarına ulaşabilirsiniz.

04.01.2023 669

04-01-202304-01-202304-01-2023