LGS KAMPIMIZI SELAMETLE BİTİRDİK

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erciyes Kayak ve Sosyal Tesislerinde Öğrencilerimizin 3 günlük yatılı olarak LGS'ye hazırlık çalışması kampımız sona erdi. Kapılarını bizlere açan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ali İhsan KABAKCI'ya  Erciyes Kayak ve Sosyal Tesisleri müdürü ve çalışanlarına, ziyarette bulunan il milli eğitim müdürü Sayın Ayhan TELTİK'e, Kampı ayarlayan Hakan GÖKDEMİR'e, kamp takibini yapan ve öğrencilerimize eşlik eden okul müdürü sayın Muhittin AYDOĞAN'a ve müdür yardımcıları Şaban SEYHAN'a, Mehmet Naim YILDIZ'a kamp programını düzenleyen kamp komisyonu üyeleri Mustafa TOPAK'a, Nazlı KARAKAYA'ya, kampta öğrencilere eşlik eden öğretmenlerimiz Turgay CANDAN'a, Mustafa TOPAK'a, Mevlüt ÖZKARA'ya, Yasir AKSU'ya, desteklerini esirgemeyen okulumuz öğretmenlerine ve velilerimize, katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

31.10.2022 372